Om Graviditet & ZoneterapiHop til forsiden
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

chart.dk

 

Jeg er stoppet med at give zoneterapi, men lader denne side forblive, da den indeholder nyttige informationer. :-)

Hvorfor Zoneterapi til gravide?

Graviditet og zoneterapi er en fantastisk fin kombination. Både m.h.t. lindring og forebyggelse af graviditetsgener og som energi- og velværegiver. Der kan anbefales zoneterapi gennem HELE graviditeten.

Siden 1988 har jeg i egenskab af zoneterapeut og jordemoder behandlet gravide og med udelukkende positiv effekt. For en jordemoder er det ren luksus at have god tid til hver enkelt kvinde, idet TID er en basal faktor for god kontakt og samtale. Herudover er det et plus at kunne rådgive grundigt, besvare spørgsmål, vende tanker, observere og foretage graviditetsundersøgelser undervejs.

Zoneterapi støtter og hjælper kroppen, så den ”vokser med opgaven” på optimal vis. Zoneterapi afbalancerer og styrker moderen og dermed hendes barn. Zoneterapi giver energi og veltilpashed, så graviditeten bliver en god periode og oplevelse for kvinden.

Jeg har efterhånden fået erfaring for, at kvinder, som har fået zoneterapi i graviditeten, får en kortere udvidelsesfase end gennemsnittet. Herudover har alle behandlede kvinder haft en rigelig mælkeproduktion efter fødselen. I øvrigt kan amning fint stimuleres med zoneterapi hos ALLE kvinder, som af forskellige grunde får behov herfor på ethvert tidspunkt i ammeperioden.

Mange får en enkelt behandling i barselperioden, da kroppen hurtigere restituerer sig og blødningen mindskes og hurtigere ophører. Nakke/skulderspændinger, som følge af amning kan samtidig behandles.

Hvad er de typiske henvendelsesårsager?

Kvalme, træthed, hovedpine, forstoppelse, urinvejsproblemer, hæmorroider, rygsmerter, bækkenløsning, plukvéer, samt ønske om velvære og afbalancering.

Kan det ikke skade barnet eller sætte fødselen i gang før tid?

Svaret på begge spørgsmål er: NEJ!

En professionel behandling har KUN gavnlig indflydelse på mor og barn og kan positivt anbefales til ALLE gravide med garanti.

Hvor lang tid tager en behandling?

Den varer en time, og man bliver træt og afslappet bagefter. Det er bedst at afse tid til at kunne hvile eller tage den med ro resten af dagen de første par gange. Husk at tage lidt frugt/grønt med til hjemturen, da blodsukkeret falder lidt.

Jeg håber, at ovenstående giver et fingerpeg om zoneterapiens mange fordele, også i denne meget specielle livsfase, som er noget af det mest enestående og turbulente i en kvindes liv.

OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS! OBS!

FOREBYG KOLIK

Mange års erfaring med zoneterapi og kolikproblemer hos spædbørn tyder på, at man kan forebygge, at de opstår. Hvis det nyfødte barn modtager blot én behandling af ca. ½ times varighed indenfor den første leveuge, ser det ud til at kunne undgå kolik i det hele taget. Hovedparten af de nyfødte der udvikler kolik, gør det, når de er 2-3 uger gamle, men en ganske lille del fødes tilsyneladende med maveproblemer og disse kræver naturligvis et almindeligt behandlingsforløb på op til 5 behandlinger.  

Kolik betyder turevise smerter, og så er det principielt ligegyldigt om turene optræder i en kortere eller længere periode af døgnet. Under alle omstændigheder er det meget belastende for både barnet og dets forældre og søskende, idet afmagtsfølelsen både er opslidende og frustrerende.

Derfor ønsker jeg hermed at gøre opmærksom på de gode erfaringer med blot den ene behandling i første leveuge, således at familierne kommer bedre fra start og undgår de smertefulde tilstande hos deres børn. Kolik hos spædbørn er, desværre, i alt for mange år blevet bagatelliseret af det etablerede sundhedssystem, men vi må og skal være åbne overfor brugbare alternativer.

Jeg er stoppet med at give zoneterapi, men lader denne side forblive, da den indeholder nyttige informationer. :-)

[Forside] [Mig] [Graviditet] [Amning] [Menstruation] [Astma] [Ørebørn] [Zoneterapi] [Aktuelt

 

©Aunel webdesign 2000