Om Ørebørn & ZoneterapiHop til forsiden
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

chart.dk

 

Jeg er i dag selv ophørt med at behandle børn med øre- og luftvejsinfektioner, men kan stadig kun meget varmt anbefale zoneterapi til "snotunger"! Se gerne herunder :-) :

Nogle børn reagerer hyppigt med mellemørebetændelse når de bliver forkølede. Det skyldes de små dimensioner i mellemøret, som børn med alderen vokser fra.

Zoneterapi styrker immunforsvaret og antallet af forkølelser falder og bliver mildere, så øreproblemerne bliver væsentligt færre.

Hvordan foregår behandlingen?

Zoneterapien består af massage og lette tryk på organzoner og meridianer (energibaner), som har relation til barnets immunforsvar. Dermed hjælper vi kroppen til hurtigere at komme i balance, således at næse- og øreproblemerne nedsættes.

Det er faktisk hjælp til kroppens selvhjælp, der ydes via zoneterapien. Svært at forstå og forklare, men nemt at se, at det virker.

Hvordan virker behandlingen?

Når jeres barn får zoneterapi, efter gentagne eller langvarige luftvejsinfektioner, vil der komme nogle reaktioner i de følgende dage. Indenfor det første døgn vil barnet udrense sine slimhinder, så slim og snot løsnes kraftigt, både igennem næsen og via løs hoste. Mange børn bliver afslappede lige efter og sover måske lidt tidligere samme aften. Herudover øges sulten en overgang, og der kommer som regel lidt ekstra gang i fordøjelsen! Men da børn (også) er forskellige, kan reaktionerne selvfølgelig godt variere noget. I vil dog snart se et gladere og mere harmonisk barn, som får større livsappetit indenfor de første 3 behandlinger.

Zoneterapi udrenser og opbygger slimhinderne samt styrker immunforsvaret effektivt, så antallet af forkølelser falder og de raske perioder bliver længere.

Børn responderer hurtigt på zoneterapi, og det er glædeligt at se, hvor godt de kommer i trivsel på relativ kort tid. Udviklingsmæssigt tager de nogle store skridt, når bedringen indtræder, for de mange infektioner har brugt megen af barnets energi og blokeret for lysten til og mulighederne for at komme videre. Alt i alt viser erfaringerne så forbløffende positive forløb og resultater, at jeg hver gang glædes og undres over, hvad de små tryk på fødderne kan udrette.

Sideløbende med behandlingen kan anbefales en sund, varieret og økologisk kost, Biostrath eller Echinamin samt masser af frisk luft. Undgå afkøling, og sørg for at barnet ALTID har varme fødder!

Man har i de senere år set en sammenhæng mellem komælk og luftvejsinfektioner. Mælk er slimdannende, og det kan være en god ide at tage mælk ud af kosten i nogle måneder eller give modermælkserstatning, evt. andre alternativer som havre- eller soyamælk, som barnet tåler langt bedre.

Der er forskning i gang hele tiden, og vi bliver alle stadig klogere omkring sammenhæng mellem kost og sygdom. Zoneterapien er dog et overbevisende godt bud til et skrantende barn.

DAGLIG INDTAGELSE AF FISKEOLIE KAN AFHJÆLPE PROBLEMER HOS BØRN

På Institut for Optimal Ernæring har man gennemført en pilotundersøgelse af fiskeolies virkning på børn:

113 børn deltog i undersøgelsen. 100 børn fuldførte forløbet – at indtage 5 ml. ’Eskimo 3 Kids’ dagligt i 4 måneder.

’Eskimo 3 Kids’ indeholder n-3-fedtsyrer (fiskeolie). n-6 og n-9 fedtsyre (rapsolie) samt E- og D-vitamin. ’Eskimo 3 Kids’ forhandles i Danmark af Anjo.

”Mange børn får ikke tilstrækkeligt med fedtsyrer gennem kosten, og det giver sig udslag i sygdomme og helbredsproblemer. Derfor er det vigtigt, at vi får dokumenteret den effekt, som et dagligt tilskud af forskellige fedtsyrer kan give, og her har pilotundersøgelsen givet så markante resultater at det i sig selv bør give anledning til yderligere forskning på området”. siger ernæringsterapeut Vivi Krabbe Logan, der har ledet undersøgelsen.

*68,8% af de familier, der havde rapporteret om problemer med hals- og luftvejsinfektioner (16 børn) registrerede synlig bedring.

*64,7% af de, der havde problemer med eksem (17 børn) rapporterede om forbedring.

*77,8% af de, der havde rapporteret om problemer med tør hud (9 børn) meldte om en mærkbar bedring.

*60% af de familier, der havde rapporteret om hyppige forkølelser (50 børn), rapporterede om bedring.

Foruden den fysiske effekt påpeger Vivi Krabbe Logan en tilsvarende markant effekt på de børn, der havde problemer med indlæring, koncentration, hukommelse og hyperaktivitet. Især fremhæver Vivi Krabbe Logan en familie, der efter de 4 måneders daglige tilskud af fiskeolie, for første gang havde oplevet børnehaven udtale sig positivt om barnets sociale funktion.”

Fra personlig erfaring anbefaler jeg følgende:

Eye-Q olie, som er uden fiskesmag, blandes med URTEMIX, som har lakridsrodssmag og denne ”snaps” kan de fleste børn godt lide.

 

Jeg er stoppet med at give zoneterapi, men lader denne side forblive, da den indeholder nyttige informationer. :-)

[Forside] [Mig] [Graviditet] [Amning] [Menstruation] [Astma] [Ørebørn] [Zoneterapi] [Aktuelt]

©Aunel webdesign 2000